Clinker Oil - Szilikonos klinkerolaj 5 liter

Nyomtatás
Az AQUA-STOP W® CLINKER OIL különösen hatékony védelmet nyújt a klinkerfelületeknek.
Clinker Oil - Szilikonos klinkerolaj 5 liter
Leírás

A CLINKER OIL elsősorban klinkertéglák felületi kezelésére alkalmas, véd az esővíz káros behatásai ellen, ugyanakkor felfrissíti, elmélyíti a téglák színét is. Lecsökkenti a pórusok vízfelvevő képességét, de nem tömi el azokat, így a falak „légző-képessége” nem romlik. A szilikon olajnak köszönhetően a kialakult védőbevonat UV álló, így az erős napsugárzás sem képes károsítani. A klinkertéglákon kívül egyéb tömörre égetett tégla fajtákra is alkalmazható pl. kéménytégla, dísztégla.

A termék színtelen, vízszerűen folyó, jellegzetes szagú, kb. 0,8 g/cm3 fajsúlyú folyadék. Hatóanyag tartalma kb. 10-12%. Tűzveszélyes oldószereket tartalmaz!

A terméket hígítás nélkül kell alkalmazni. Kizárólag száraz, előzetesen letisztított, a könnyen leváló, laza részektől megszabadított felületre célszerű használni. A felvitel történhet ecsettel, szivaccsal, nagycseppes permetezéssel, a lényeg, hogy az anyag megfolyjon a felületen. Legalább két rétegben szükséges felvinni, a második réteget az első megszáradása előtt, ez az ún. „nedves a nedvesre” eljárás. A kezelt felületek nem lehetnek felforrósodva, kezelés után pedig 1-2 napig védeni kell a nedvességtől, a védőhatás kialakulásáig.

A kezelés megkezdése előtt célszerű letakarni azokat a felületeket (ajtó, ablak), amelyeket nem kívánunk felületvédelemben részesíteni a foltosodás, elszíneződés megelőzése érdekében. Alkalmazás és száradás közben szerves oldószerek szabadulnak fel, ezért dohányzás és nyílt láng használata tilos, ill. zárt térben való munkavégzés esetén gondoskodni kell a megbízható, intenzív szellőzésről is. A munkavégzés után a felhasznált eszközök lakkbenzinnel tisztíthatóak.

Anyagszükséglet: 0,2-0,3 liter/m2 kétrétegű kezelésnél.

Az eredeti, zárt csomagolásban legalább 24 hónapig eltartható. Tűzveszélyes oldószereket tartalmaz, ezért a felmelegedéstől védeni kell. Nem fagyérzékeny. Használat után a megmaradt terméket gondosan le kell zárni, mert különben romlik a hatékonysága. Az eltarthatósági idő lejárta utáni használat előtt érdemes próbakezelést végezni a felhasználhatóság megállapítására.

 (Az impregnálószereket továbbra is forgalmazzuk, de aktuális árat csak konkrét árajánlatérésre adunk!) 

Kiszerelés
5 liter
Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.