A Csepp-Chemie Kft. vegyi anyagok gyártásával, forgalmazásával, kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Tevékenységünket a Csepp-Kőker Kft-vel szoros együttműködésben végezzük. Fő feladatunk olyan speciális anyagok előállítása és forgalmazása, melyek egyedi burkolatok telepítésekor a precíz kivitelezés érdekében használatosak.

{modal url="images/termekek/csoport/csoportkep1.jpg" title="Tisztítószerek"}{/modal}

Termékeink között szerepelnek a természetes kövek, tégla-, beton- és agyagtermékek ragasztásához és fugázásához szükséges speciális ragasztók és fugaanyagok. A felületek ápolásához különféle tisztító- és impregnáló szereket is árusítunk.

Kategóriákra bontva az alábbi termékcsoportokat kínáljuk a vásárlóközönségnek:

-  impregnálószerek – természetes kövekre, műkőre, tetőcserépre, téglára, betoncserepekhez, térkövekhez;
-  tisztítószerek – terméskövekre, műkőre, sírkőre, falfirka, cementfátyol, moha, alga, salétrom eltávolítására;
-  ápolószerek – színmélyítő terméskövekre, téglafelületekre, sírkő- és műemlék-ápolószerek;
-  burkolási segédanyagok – ragasztó és fugázó.

Fő célunk, hogy a hozzánk érkező vásárlókat magas minőségű termékekkel lássuk el, hogy az általuk megálmodott terméskő burkolat, vagy téglaborítású falfelület, esetleg kerti dekoráció a lehető legtökéletesebb formában kivitelezhető legyen és hosszú időn keresztül szolgálja kényelmüket. Ezért törekszünk arra, hogy az általunk gyártott termékek a lehető legjobb minőségben álljanak a vásárlóink rendelkezésére, és a hozzánk érkezőket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Nagyobb mennyiségű segédanyag vásárlásakor azt a vevő kérésére készséggel házhozszállítjuk. Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk gyártott anyagok nagy népszerűségnek örvendenek, a pozitív vélemények sorra megerősítenek minket abban, hogy jól végezzük munkánkat.

Ha minőségi építőkémiai termékeket szeretne vásárolni, ne habozzon, keresse fel telephelyünket, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Ha még csak elképzelése van, de még nincs konkrét ötlete, milyen természetes burkolattal varázsolja újjá otthonát, kertjét, bemutató tábláink segítségével, szakszerű tanácsainkkal megkönnyítjük a döntését! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, várjuk szeretettel telephelyünkön!

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.